SBÜ Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

OP.DR. CÜNEYT TUĞRUL'DAN" Ben Diyebilme ve Sağlıklı Kalma Sanatı" SEMİNERİ...

Güncelleme Tarihi: 08/05/2018

Hastanemiz Yönetimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve beş gün sürecek olan“ Hemşireler Haftası” etkinlikleri bugün başladı.

Etkinlik programının ilk konuğu SAĞKAL Derneği başkanı Op. Dr. Cüneyt Tuğrul oldu. Tuğrul; hastane konferans salonunda “ Ben Diyebilme ve Sağlıklı Kalma Sanatı” konulu bir sunum yaparak, hemşirelerle bir araya geldi.

Hastane Başhekimi Eğt. Gör. Uzm. Dr. Enver Yalnız ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Funda Çalış, katkı ve sunumlarından dolayı Op. Dr. Cüneyt Tuğrul’a çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

• _MG_5958.JPG
  • _MG_5963.JPG