İzmir SBÜ Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

GÖĞÜS HASTANESİ ETKİNLİKLERİ İLE SEPSİSE DİKKAT ÇEKİYOR..

Güncelleme Tarihi: 12/09/2018

Hastanemizde “ Dünya Sepsis Günü” nedeniyle hasta ve hasta yakınlarına yönelik bilgilendirme standı kuruldu.

El Dezenfektanı Hediye Edildi, El Hijyenine Dikkat Çekildi…

Yoğun Bakım Ünitesinde görev yapan hekim ve hemşirelerden oluşan eğitim kadrosu hastane bahçesinde kurulan standı ziyaret eden hasta ve hasta yakınlarına broşür vererek, sepsis hastalığı ve korunma yolları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretçilere el dezenfektanı hediye edilerek, el hijyenin önemine dikkat çekildi. El yıkama tekniğinin de anlatıldığı eğitimde, hasta ve hasta yakınlarının soruları cevaplandırıldı.

Başhekim Eğt. Gör. Uzm. Dr. Enver Yalnız : " Ciddi ölüm oranlarıyla sonuçlanan Sepsisin tanınması ve farkındalık yaratılması amacıyla düzenlenen bu etkinliği organize eden çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. "dedi