İzmir SBÜ Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcıları

Güncelleme Tarihi: 23/10/2018

1977 Erzincan/ Tercan doğumludur. Erzincan Sağlık Meslek Lisesi ‘sinden “ Toplum Sağlığı Teknisyeni” olarak mezun olmuştur. Ege Üniversitesi “ Diyaliz “ önlisans, Eskişehir –Anadolu Üniversitesi “ Kamu Yönetimi”  bölümünden mezun olmuş, aynı üniversitenin “ Hastane Yönetimi ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği” bölümünde yüksek lisans yapmıştır. “Ülkemizde Sağlık Turizmi ve Önemi” hakkında bir proje hazırlamış olan Serdar Koç, İstanbul üniversitesi “ Acil Yardım ve Afet Yönetimi “ bölümü 4. sınıf öğrencisi olup, eğitim hayatına devam etmektedir.

2002 yılından bu yana hastanemizde çalışmakta olan Koç, idari birimlerinin tümünde görev almıştır.

2014-2016 yılında  “ Hasta Hizmetleri Sağlık Otelciliği Müdürlüğü” yapmıştır. 2017 yılından beri hastanemizde  “ İdari ve İşler Müdür Yardımcısı “ olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

1984 yılında Kütahya – Simav doğumludur.

Kütahya’ da, Pazarlar İmam Hatip okulunda orta öğrenimini tamamladıktan sonra, 2003 yılında Simav Sağlık Meslek Lisesi  -Tıbbi Sekreterlik bölümünden ,Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi ön lisans, 2012 yılında yine aynı üniversitenin İşletme bölümü lisans programından mezun olmuştur.

2006 yılında Sağlık Memuru ( Tıbbi Sekreter) olarak göreve başlayan Zafer KARAKAŞ, çalıştığı kurumlarda idari birim kadrosunda ( Satın Alma, Ayniyat Saymanlığı)yer almış ve Vezne Birim Sorumlusu olarak görev yapmıştır.

2015 yılında hastanemiz Satın Alma biriminde göreve başlamış ve İdari Birim Sorumlusu olarak hizmet vermeye devam etmiştir. 2017 yılında bu yana hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Evli ve bir çocuk babasıdır.