İzmir SBÜ Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

VERİ KAYIT ÇALIŞANLARINA MOTİVASYON KOKTEYLİ...

Güncelleme Tarihi: 04/12/2018

Hastane Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Veri Kayıt çalışanlarına yönelik düzenlenen moral kokteylinde hastane yönetimi ile çalışanlar bir araya geldi.

Hastane Yemekhanesinde düzenlenen kokteylde ; Hastane Başhekimi Eğt. Gör. Uzm. Dr. Enver Yalnız, Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. M.Salih Güçlü, Uzm. Dr. Özgür Uslu, İdari ve Mali İşler Müdürü Hüseyin Ferhat Çıralı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Funda Çalış, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Emine Kocabaşoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Nagehan Aktar, Emine Atalay, İdari ve Mali işler Müdür Yard. Zafer Karakaş, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yard. Ayşe Yolver ve hastanenin çeşitli birimlerinde çalışan Veri Kayıt görevlileri katıldı.

Çalışanlarla sohbet eden Başhekim Eğt. Gör. Uzm. Dr. Enver Yalnız, Veri Kayıt görevlilerine emeklerinden ve hastaneye katkılarından dolayı teşekkür ederek, meslek hayatlarında başarılar diledi.