İzmir SBÜ Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcıları

Güncelleme Tarihi: 07/09/2018

serdar koç.jpg

1977 Erzincan/ Tercan doğumludur. Erzincan Sağlık Meslek Lisesi ‘sinden “ Toplum Sağlığı Teknisyeni” olarak mezun olmuştur. Ege Üniversitesi “ Diyaliz “ önlisans, Eskişehir –Anadolu Üniversitesi “ Kamu Yönetimi”  bölümünden mezun olmuş, aynı üniversitenin “ Hastane Yönetimi ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği” bölümünde yüksek lisans yapmıştır. “Ülkemizde Sağlık Turizmi ve Önemi” hakkında bir proje hazırlamış olan Serdar Koç, İstanbul üniversitesi “ Acil Yardım ve Afet Yönetimi “ bölümü 4. sınıf öğrencisi olup, eğitim hayatına devam etmektedir.

2002 yılından bu yana hastanemizde çalışmakta olan Koç, idari birimlerinin tümünde görev almıştır.

2014-2016 yılında  “ Hasta Hizmetleri Sağlık Otelciliği Müdürlüğü” yapmıştır. 2017 yılından beri hastanemizde  “ İdari ve İşler Müdür Yardımcısı “ olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.