GENÇ HASTAYA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
25 Nisan 2019

Hastanemiz 6.Göğüs Hastalıkları servisinde tedavi gören hasta Nazmi Ay ( 26) için servis çalışanları tarafından sürpriz doğum günü yapıldı.

Yaklaşık 1 aydır serviste yatarak tedavi gören genç hasta için düzenlenen doğum günü kutlamasına Başhekim Eğt. Gör. Uzm. Dr. Enver Yalnız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Funda Çalış, Sağlık Bakım Hizm. Müd. Yard. Nagehan Aktar, Emine Atalay, klinikte görevli doktorlar, hemşireler ve hastanın ailesi katıldı.

Akciğerinde bulunan kitle sebebiyle yaklaşık bir aydır hastanede tedavi gördüğünü ve bu süre içerisinde çalışanlarla arkadaş olduğunu ifade eden Nazmi Ay “ “Hiç tahmin edemeyeceğim ve hayatım boyunca hep hatırlayacağım güzel bir sürpriz oldu benim için. Bir Galatasaray taraftarı olarak, takımın bayraklarını görmek de ayrıca mutlu etti beni. Unutmamışlar sağolsunlar.Tüm çalışanlara, doktorlarıma, hemşirelerimize, personellere bu ince düşünceleri için çok teşekkür ederim. Mutu oldum. Çok duygulandım. “ dedi.

Ailesi ve sağlık çalışanları ile keyifli anlar geçiren Nazmi Ay, pastanın mumlarını sağlıklı günler geçirme dileğiyle üfledi.

• IMG_1901.JPG
  • IMG_1903.JPG