T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İzmir SBÜ Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif, Nükleer) Farkındalık Eğitimi Yapıldı...

Güncelleme Tarihi: 30/04/2019

Hastanemizde İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı uzmanları tarafından KBRN Farkındalık Eğitimi düzenlenmiştir.

Hastanemizin HAP -Hastane Afet ve Acil Durum Planı' nında yer alan olası KBRN vakaları için hastane personelini Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer konularda alınması gereken tedbirler ,kimyasala maruz kalma durumunda yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla düzenlenen eğitimde katılımcılar uygulama yaparak bilgilerini pratikleştirme imkanı buldu.

• _MG_2626.JPG