3 -9 EYLÜL HALK SAĞLIĞI HAFTASI

Güncelleme Tarihi: 10/09/2019

Hastanemizde 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında hastane bahçesinde bilgilendirme standı kurularak hasta ve hasta yakınlarına sağlıklı ve doğru beslenme , diyabet, düzenli egzersiz ve obezite ile mücadele konularında bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğe Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr .Özgür Uslu, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr . Ferhat Demirci, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Funda Çalış ve Diyetisten Zeki Şenol İnan katıldı .

Etkinlik kapsamında ; Hasta ve hasta yakınlarının tansiyonu ölçülüp , sağlıklı bir yaşam için hatırlatmalarda bulunuldu.