Dr. Suat Seren Göğüs Hastanesi " Sağlık Bakım Festivali "nde...
25 Eylül 2019

Sağlığın geliştirilmesi ve sürdürülmesi amacıyla Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde düzenlenen  “Sağlık Bakım Festivali “ ne hastanemiz de Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü organizasyonu ile katılım sağladı.

Bugün sabah saatlerinde başlayan etkinlik kapsamında; Göğüs Hastanesi, Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde “Sigara Bırakma ve Sağlık Beslenme” temalı stant kurdu.Eğitim birimi hemşireleri tarafından sigaranın zararları, bırakma yolları ve sağlıklı beslenme ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Stantı ziyaret eden hemşire adayları ve vatandaşlara konuya ilişkin broşür verilerek, kitap ayracı hediye edildi. Sigara bırakma ile ilgili verilen poliklinik hizmetlerine yönlendirme yapıldı.

Ege Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet Budak’ ın ziyaret ettiği stant gün boyunca açık kaldı.

Etkinliğe hastanemizin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nagehan Aktar ve hastanemizin çeşitli biriminde görevli Hemşireler katıldı .