1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

Güncelleme Tarihi: 02/10/2019

“1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında hastanemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hastane bahçesinde stant kuruldu. Stant ziyaretçilerine günün anlam ve önemiyle ilgili broşür verildi.

Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Özgür Uslu , Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ferhat Demirci,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Nagehan Aktar ,Emine Atalay, Eğitim Birim çalışanları ve Hemşirelerin katıldığı etkinlikte;yaşlı hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet edildi,karanfil takdim edildi.

Hastane konferans salonunda çalışanlara ve öğrencilere yönelik ,sunumu Psikiyatri Uzmanı Dr. Müge Yaşar tarafından gerçekleştirilen bir eğitim düzenlendi.