12 Ekim Dünya Artrit Günü

Güncelleme Tarihi: 11/10/2019

“12 EKİM  DÜNYA ARTRİT GÜNÜ “etkinliği

Hastanemizde  12 Ekim Dünya Artrit günü kapsamında hastane bahçesinde bilgilendirme standı kurularak hasta ve hasta yakınlarına ; Artritin ne olduğunu ,nelerin sebep olabileceğini  ve hastalıkla ilgili  önleyici tedbirlerin ne olduğu hakkında bilgilendirme yapıldı .

Hastanemizde görev yapan Fizik Tedavi Uzmanları ve fizyoterapistlerin katıldığı etkinlikte ; Hasta ve hasta yakınlarının sorunları dinlenerek broşür dağıtımı yapıldı.

Hastanemizin Fizik Tedavi Uzmanı Uzm .Dr. E. Mehtap TÜRKMEN artrit hakkında bilgilendirdiği video için aşağıdaki linke tıklayınız.