HASTANEMİZDE "7.GÖĞÜS HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU" GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
23 Mart 2020

7.GÖĞÜS HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ…

Bu yıl yedincisi düzenlenen Göğüs Hemşireliği Sempozyum’unda “ Sağlıklı Çalışma Ortamı " konusu ele alındı.
Ege Üniversitesi iş birliği ile Hastanemizin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğünce organize edilen sempozyum hastane Konferans salonunda 3 oturumda gerçekleşti. Sempozyuma Hastane Başhekimi Eğt.Gör.Uzm. Dr. Enver YALNIZ, Başhekim Yardımcıları Uzm.Dr. Özgür USLU Uzm. Dr. Sibel Seymenoğlu, Uzm. Dr. Ferhat DEMİRCİ Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Funda ÇALIŞ, Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hacer RASTGEL, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ayşen YALÇINKAYA . Hastanemizin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yrd. Nagehan AKTAR, Sağlık Bakım Hizmetleri İdari Sorumlusu Emine ATALAY, Sağlık Bakım Hizmetleri İdari Birim sorumlusu Sıdıka KIRKAĞAC Destek ve Kalite Müdürü Emine KOCABASOGLU, Destek ve Kalite Müdür yardımcıları Ayşe YOLVER, hekimler, hemşireler ve öğrenciler katıldı.

Sempozyumun Açılış konuşmasını yapan Hastane Başhekimi Eğt.Gör.Uzm. Dr. Enver YALNIZ,”Bügün 7.sini düzenlediğimiz göğüs hastalıkları hemşireliği sempozyumunun hastanemizde çalışmakta olan göğüs hastalıkları hemşirelerine deneyim ve bilgi katacağını düşünüyoum. .Bu sempozyumun hazırlanmasında büyük emekleri olan Sağlık Bakım Mizmetleri Müdürlüğüne teşekkürlerimi sunuyorum verimli bir toplantı olacağını ümit ediyorum.”dedi.
Hastanemizin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Funda ÇALIŞ, " Güvenli ve kaliteli hasta bakımının sağlanması, hemşirelerin kurumlarda tutulabilmesi için çok önemlidir.Sağlık kurumlarında çalışan hemşirelerin sağlıklı çalışma ortamının iyileştirilmesinde sosyal haklar,iş sağlığı güvenliği, uygun fiziksel koşullar, yeterli araç gereçler ,iş birliği etkili iletişim takdir edilme ,etkili yönetim ve liderlik gibi başlıklar etkili olmaktadır. “dedi
Sempozyum, konuşmacılara verilen teşekkür belgesi ve katılım gösteren tüm çalışanlara yönelik yapılan hediye çekilişiyle son buldu.