"4 Şubat Dünya Kanser Günü" etkinliği yapıldı

Güncelleme Tarihi: 23/03/2020

“4 Şubat Dünya Kanser Günü”

Hastanemizde “4 Şubat dünya kanser günü “kapsamında etkinlik düzenlendi.

Hastanemizin kemoterapi polikliniğinin önünde bilgilendirme standı kurularak, hasta ve hasta yakınlarına Kanserde erken teşhisin önemine vurgu yapmak ve bilgilendirmek amacıyla  broşür dağıtımı yapıldı. Aynı zamanda  kanser  türlerinin her birini temsil eden, renkli kurdeleler hastane çalışanları tarafından gün boyu takıldı.

Etkinliğe hastanemizin  Sağlık Bakım Hizmetleri  Müdürü  Funda Çalış, Sağlık Bakım Hizmetleri  Müdür Yardımcısı Nagehan Aktar, Sağlık Bakım Hizmetleri İdari Birim Sorumlusu Emine Atalay, Sıdıka Kırkağaç  katıldı.