“9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü “
23 Mart 2020

“9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü “

Hastanemizde; 9 Şubat dünya sigarayı bırakma günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Hastanemizin sigara bırakma polikliniğinin önünde bilgilendirme standı açılarak eğitim hemşireleri tarafından hasta ve hasta yakınlarına broşür dağıtıldı. Ardından Hastanemizin amfi salonunda hasta ve hasta yakınalrına, sağlık çalışanları ve stajer öğrencilere yönelik” Sigara ve Sigaranın zararları” konulu sunum yapan  Uzm . Dr. Atike Demir;  “sigarayı bırakanların sayısını artırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz fakat  her zaman son karar kullanıcı da oluyor. Bizler, sağlık çalışanı olarak vatandaşlarımıza bu konuda örnek olmalıyız.” dedi.

Etkinliğe hastanemizin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Funda Çalış , Hastanemizin Sağlık Bakım Hizmetleri  İdari  Birim Sorumlusu Emine Atalay ‘da katıldı.

• _MG_1822.jpg
  • _MG_1826.JPG