Haftalık Yönetim Kurulu Değerlendirme Toplantısı
07 Eylül 2020

Hastanemiz Yönetim Kurulu Haftalık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
Her hafta Hastanemizin iş ve işleyişlerin koordinasyonunu sağlamak ve yürütülen hizmet faaliyetleriyle ilgili olarak, uyum ve işbirliği sağlamak ve ortak karar almak amacıyla düzenlenen haftalık değerlendirme Toplantısı’na Başhekim Dr. Öğt. Üyesi İlker Kızıloğlu öncülüğünde tüm hastane yöneticileri katıldı.
Toplantı da ; Covid-19 hastalığına yakalanan vakaların artması ve beraberinde bu zorlu süreçte pandemi hastanesi olmamız nedeniyle gerek hasta ve hasta yakınlarına gerekse sağlık çalışanlarımıza süreci sağlıklı bir şekilde atlatmaları ve yürütülen sağlık hizmetlerinin kalitesinden ödün vermeden hasta ve hasta memnuniyeti odaklı, çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliğini en iyi şekilde sağlamak ve yönetmek üzeri kararlar alındı.