Hastanemiz Başhekim Yardımcısı'na Duygusal Veda

Güncelleme Tarihi: 15/09/2020

Hastanemiz Başhekim Yardımcısı’na Duygusal  Veda

Hastanemizde 5 yıl boyunca Başhekim Yardımcısı olarak  görev yapan   Dr. Y. Okan TÜRKDOĞAN idari görevinden kendi isteği ile ayrıldı. Bugün hastanemiz yönetim binasında düzenlenen veda tolantısında duygulu anlar yaşayan Dr. Y. Okan TÜRKDOĞAN ; “Sizlerle birlikte çalışmaktan onur duydum. Her bir çalışma arkadaşım benim için çok değerli ve kıymetlidir.  Haklarınızı helal ediniz” . dedi .

Plaket taktimi ile son bulan veda toplantısı’nda hastanemiz Başhekimi  Dr. Öğrt. Üyesi İlker KIZILOĞLU, “Kendisine,  görevi  boyunca  göstermiş olduğu üstün başarı ve  özverili çalışmalarından dolayı hastane yönetimi ve çalışanları adına çok teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında aynı başarıların devamını temenni ederiz” . dedi.

• _MG_3935.JPG
  • _MG_3919.JPG