İl Sağlık Müdürlüğünden Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme Tarihi: 23/09/2020

İl Sağlık Müdürlüğünden Hayırlı Olsun Ziyareti

Hastanemizde yeni hizmete açılan ve hasta kabülüne başlayan  7. Göğüs Hastalıkları  Servisi ve hastanemizin A blok binasında yer alan  6 yataklı, 2.basamak yoğun bakım servisini ve hizmete açılacak olan  diğer servisleri  yerinde incelemeler yaparak hayırlı olsun ziyaretine bulunan İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Ayhan Korkmaz ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Orhan Rahmi  Fesçekoğlu, hastane yöneticilerimizin özverili çalışmaları sonucunda kısa sürede hizmete acılan servisler için  tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

• foto 2.jpg
  • foto 3.jpg