Hastanemiz Başhekimi Dr. Öğrt. Üyesi İlker Kızıloğlu'nun Yeni Yıl Mesajı

Güncelleme Tarihi: 31/12/2020

Yaşamımızın en önemli kaynağı olan sağlığımızın değerini anlamamıza vesile olan  2020 yılı, biz sağlık çalışanları için çok yorucu ve yıpratıcı geçse de mücadele etmekten asla vazgeçmedik. Salgının başından itibaren her şeyini ortaya koyarak çalışan sağlık çalışanlarımız hiç şüphesiz ki kahramanlık destanı yazmıştır.  Yeni yılda da  sağlık çalışanlarımız ve  vatandaşlarımızın sağlığı için hastane yönetimi olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda; bilimin açtığı yol ile sağlık hizmetlerinde daha da iyiye ulaşma gayreti ile çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılın, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve barış getirmesini temenni eder , tüm sağlık çalışanlarımıza saygı ve sevgilerimi sunarım .

Dr. Öğrt. Üyesi İlker Kızıloğlu

Başhekim