23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Başhekim Dr Öğrt Üyesi İlker Kızıloğlu Mesajı

Güncelleme Tarihi: 22/04/2021

Ulusal egemenliğimizin  mihenk taşı olan ve demokrasimizin temellerinin atıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun  ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. yıldönümündeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen ve ülkemizi bilimin ışığıyla yükselteceğine inandığım, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum .

Dr Öğrt Üyesi İlker Kızıloğlu
Başhekim