19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Başhekim Mesajı

Güncelleme Tarihi: 19/05/2021

19 Mayıs 1919 günü Samsun’a çıkan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, işgal altındaki vatan topraklarını kurtarmak için ilk adımı atarak, direniş ateşini fitillemiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolun başlangıcı olan işte bu tarih, aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için de bayram olarak kutlanmaktadır. Bu duygular ile , aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Dr. Öğr. Üyesi İlker Kızıloğlu
Başhekim