9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu

Güncelleme Tarihi: 08/09/2021

Vatan, millet sevgisinin, bağımsızlık aşkının ve ülke mirasının en güzel örneklerinden biri olan 9 Eylül tarihi, aynı zamanda şanlı bir geçmişin simgesidir. Güzel İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, Hasan Tahsin’i, Yüzbaşı Şerafettin ve arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi  hastane yönetimi ve hastane çalışanları adına sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor; tüm İzmirlilerin 9 Eylül Kurtuluş Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.

Dr. Öğr. Üyesi İlker Kızıloğlu
   Başhekim