14 TIP BAYRAMI KUTLANDI...
15 Mart 2019

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastanemizde yemekli kutlama ve Türk Sanat Müziği konseri tertip edildi.

Hastane Yönetimi ve Sosyal Komite tarafından organize edilen etkinlik kapsamında; Kültür Bakanlığı Sanat Müziği sanatçısı Sergin Kaya ile orkestra sanatçılarının sahne aldığı bir konser düzenlendi.

Hastane yemekhanesinde Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuar öğrencilerinden Aygül Yeniev ve Yiğit Ruhselman tarafından icra edilen Flüt/Piyano resitali eşliğinde düzenlenen kutlama yemeğinin ardından; konferans salonunda gerçekleşen Türk Sanat Müziği konserinde davetliler, seslendirilen şarkılarla keyifli anlar yaşadı.

Konser öncesi günün anlam ve önemine istinaden bir konuşma yapan hastane Başhekimi Eğt. Gör. Uzm. Dr. Enver Yalnız : “ 14 Mart; insanı yaşatmayı, insan acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen sağlık personelinin verdiği hizmetlerin ve bilime katkılarının vurgulandığı önemli bir gündür. İnsanın en değerli varlığı olan beden ve ruh sağlığını koruyup geliştirmek için çabalayan, tüm hikâyeleri “yaşatmak” üzerine olan, emek ve hünerini bu yola adamış tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi

2017- 2018 yılında emekli olan hekimler ; Uzm. Dr. Şahizer Akyıldız , Uzm. Dr. Zekai Öcal ,Dr. Ersin Çevikalp, Uzm. Dr. Şehabettin Akıncı ve Uzm. Dr. Mustafa Serdar Berkmen ‘ e emek ve katkılarından dolayı Başhekim Eğt. Gör. Uzm. Dr. Enver Yalnız tarafından, teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Etkinlik; konuk sanatçılara çiçek ve teşekkür belgesi takdim edilmesinin ardından son buldu.

• IMG_1888 - Kopya.JPG
  • IMG_1902.JPG