Hastanemizde "Afet Farkındalık Eğitimi "verildi.

Güncelleme Tarihi: 23/03/2020

Hastanemizde “Afet Farkıdalık Eğitimi “ verildi.

İzmir il Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(Afad) tarafından hastanemizde çalışan personellere yönelik “Afed  Farkındalık Eğitimi” verildi. Eğitimde; afet lerde özellikle ilk 72 saatte yapılması gerekenler  afetler öncesinde, afetler sırasında, afetler sonrasında alınması gereken tedbirler ve uygulamalar anlatıldı.

Eğitime Hastameniz  Başhekim Yardımcısı Y. Okan Türdoğan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Funda Çalış  ,İdari ve Mali İşler Müdürü Ferhat Çıralı, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Emine Kocabaşoglu, , Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Ayşe Yolver ve Sağlık Bakım Hizmetleri İdari Birim Sorumlusu Emine Atalay katıldı.

• IMG_2066.JPG
  • IMG_2069.JPG